SIDN Projectruimte

De opdracht

Realiseer een vergaderruimte waarin we kunnen presenteren maar ook kunnen scrummen. We willen makkelijk aantekeningen kunnen maken bij een presentatie.

Van Powerpoint naar Whiteboard presentatie – SIDN

Stichting Internet Domeinregistratie Nederland, ook wel SIDN deelt expertise over domeinen, domeinnamen en internetgerelateerde onderwerpen en met zo’n 95 medewerkers regelen zij de registratie van .nl domeinnamen. SIDN schakelde GISB, in samenwerking met Desque en Smit Visual, in om hun projectruimte in Arnhem te voorzien van een maatwerk inrichting.

In de projectruimte vinden allerlei scrum-vergaderingen plaats en werd er voorgaand veel gebruik gemaakt van een whiteboard op wieltjes. De wens van SIDN: een presentatiedisplay waarbij er ook gebruik gemaakt kan worden van een whiteboard. Tevens moest het ook geïntegreerd worden in de rest van het interieur.

Een presentatiedisplay geïntegreerd in een whiteboard

Om aan de wens van SIDN te voldoen bedacht GISB een mooi voorstel met een display geïntegreerd in een whiteboard. Zo kan men overal schrijven rondom een presentatie en wordt de functionaliteit van een whiteboard en presentatie gecombineerd.

Eenvoudige bediening 

In de tafel zijn de bediening van het display en alle aansluitingen netjes verwerkt. Een totaalpakketje voor een stijlvol interieurdesign.

Plan een gratis adviesgesprek

  • Glashelder inzicht in de mogelijkheden
  • Gratis onafhankelijk advies

14 + 2 =