Enter group

De opdracht

Richt onze vergaderruimtes zo in dat de techniek super eenvoudig werkt. En we ons goed kunnen presenteren aan klanten en sollicitanten. 

Effectieve communicatie door audiovisuele techniek bij ENTER Group

ENTER Group detacheert technische professionals voor complexe vraagstukken. Collega’s werken nauw samen waarbij vergader- en presentatieruimtes gebruikt worden voor overleg met collega’s, klanten en sollicitanten.

ENTER Group heeft GISB audiovisueel de opdracht gegeven om deze vergader- en presentatieruimtes audiovisueel in te richten. We hebben tal van technische mogelijkheden toegepast binnen deze ruimtes, waaronder een narrowcasting systeem, livestream en diverse presentatie oplossingen.

Informatieschermen voor effectieve communicatie

GISB audiovisueel heeft ervoor gezorgd dat alle vergader- en presentatieruimtes binnen  ENTER Group voorzien zijn van narrowcasting en laptop presentatie mogelijkheden.
Bovendien bevatten alle ruimtes eenvoudige bedieningspanelen waarmee de displays in- en uitgeschakeld kunnen worden, van bron gewisseld kan worden en ook het narrowcasting-systeem bediend kan worden.

Draadloos presenteren met Barco Clickshare

In enkele ruimtes wordt gebruik gemaakt van het Barco Clickshare systeem. Dit is het perfecte middel om draadloos te kunnen presenteren. Makkelijk, snel en stijlvol.

Een bijkomend voordeel is dat dit systeem platform onafhankelijk werkt. Het is dus zowel op Apple als windows computers te gebruiken.

Plan een gratis adviesgesprek

  • Glashelder inzicht in de mogelijkheden
  • Gratis onafhankelijk advies

7 + 4 =