Brover Experience center

De opdracht

Brover wil graag door middel van schermen de toepassingen van bedrijfswageninrichting presenteren. Brover was op zoek naar een schaalbaar content management systeem en wilde daarnaast dat alle techniek centraal een eenvoudig te bedienen was. 

Brover Experience center

Een unieke audiovisuele ervaring in het Experience Center van Brover bedrijfswageninrichting

Een Experience Center is dé plek waar je klanten alles kunt laten zien wat je als organisatie te bieden hebt. Bedrijven en ondernemers laten zich in het Experience Center van Brover inspireren door alle mogelijkheden op het gebied van bedrijfswageninrichting.

Hier is onder andere te zien hoe aluminiumkasten, liften, verlichting en andere tools op de meest efficiënte manier in bedrijfswagens worden ingericht door middel van workshops, presentaties en showmodellen. Met als doel: ervaren hoe de inrichtingsoplossingen van Brover de bedrijfsprocessen bevorderen.

De audiovisuele inrichting is voor deze bijzondere ervaring in het Experience Center uitermate belangrijk. Daarom vroeg Frank Verkuijlen, directeur van Brover, GISB de audiovisuele inrichting van Brover Experience Center te optimaliseren.

De integratie van geluid, verlichting en video door het Extron domotica syteem

Om deze ervaring optimaal te ervaren heeft GISB audiovisueel de AV-installatie verzorgd voor Brover bedrijfswageninrichting. Diverse informatiedisplays, touchscreens en vergaderopstellingen zijn geplaatst om de presentatie van producten nog beter en gemakkelijker te maken. In overleg met Frank Verkuijlen is er gekozen voor een extron domotica systeem. Dit systeem is eenvoudig schaalbaar en zeer geschikt voor interactieve opstellingen zoals bij dit Experience Center.

Het extron domotica systeem maakt het mogelijk dat de gehele Experience Center te bedienen is vanaf een centraal touchscreen. Geluid, verlichting en video zijn hierdoor volledig met elkaar geïntegreerd. Wanneer in de ochtend het alarmsysteem wordt uitgeschakeld start automatisch alle techniek en verlichting.

Tevens is er de mogelijkheid om de volledige showroom te personaliseren. Met één druk op de knop is de volledige showroom in de huisstijl van een nieuwe klant.

Eenvoudige bediening 

Plan een gratis adviesgesprek

  • Glashelder inzicht in de mogelijkheden
  • Gratis onafhankelijk advies

13 + 15 =