Blacktrace

De opdracht

Realiseer een vergaderruimte waarin we kunnen presenteren maar ook kunnen scrummen. We willen makkelijk aantekeningen kunnen maken bij een presentatie.

Van Powerpoint naar Whiteboard presentatie
Projectie in een lichte vergaderruimte

Blacktrace is een fusie- en overnamespecialist, gevestigd in het hart van Den Bosch. Ze begeleiden ondernemingen bij verkoop, aankoop, management buy-out, waardebepaling, financiering en exit. Van Blacktrace kregen wij de vraag om de kleine beamer in de kantoorruimte te vervangen voor een complete presentatie oplossing.

Blacktrace beschikt over een lichte en moderne kantoorruimte met bovendien een geschikte wand om content te projecteren. Helaas voldeed de voorgaande kleine beamer niet aan de wensen van Blacktrace. Immers, deze beamer gaf geen helder beeld op een groot oppervlak. Daarnaast stond de beamer los op tafel, waardoor bij elk tikje de beamer weer snel scheef stond. Met als gevolg: frustratie in de vergaderruimte. Blacktrace wil daarentegen juist een projector waarbij het projecteren van heldere kleuren en beelden geen enkel probleem is. Bovendien moet iedereen in de ruimte dezelfde geluidservaring hebben. Aan GISB de vraag hoe deze frustraties weggenomen kunnen worden door het inzetten van de juiste technologie.

Om aan de wensen van Blacktrace te voldoen heeft GISB de volgende functionele installatie uitgevoerd:

  • Een sterke Panasonic projector gemonteerd aan het plafond, waardoor het probleem van een instabiele beamer direct verholpen is.
  • De eerste rij TL verlichting, welke boven het projectiescherm hangt, gaat automatisch uit bij het inschakelen van de beamer op het knoppaneel. Deze TL verlichting was anders te storend aanwezig op het projectievlak
  • Luidsprekers in het plafond gemonteerd zodat het laptopgeluid goed te verstaan is.
  • Eenvoudig bedieningspaneel waarmee men met één druk op de knop kan presenteren.

 

Als finishing touch wordt de presentatie vanaf nu geprojecteerd op een whiteboard wand. Hierdoor kan men overal op de wand aantekeningen maken, zelfs op het projectievlak!

 

Plan een gratis adviesgesprek

  • Glashelder inzicht in de mogelijkheden
  • Gratis onafhankelijk advies

2 + 5 =