Wij zijn GISB

Uw presentatie is onze presentatie 
Wij willen dat uw presentatie keer op keer weer staat als een huis.  Uw professionele uitstraling moet gewaarborgd worden naar uw klanten, uw medewerkers en uw gasten. Niets zo vervelend als een presentatie die niet goed loopt omdat de techniek hapert of ingewikkeld is.

GISB
Dagelijks geef ik leiding aan een team van audiovisuele professionals, ontwerpers en programmeurs. Dit zijn allemaal mensen die exact hetzelfde doel voor ogen hebben als waar ik dit bedrijf om gestart ben; gebruiksvriendelijke presentatieoplossingen realiseren

Functioneel
In de AV branche zijn natuurlijk partijen die displays en beamers verkopen. Waar maken wij het verschil? Wij zorgen ook echt zorgt dat techniek simpel en idiot-proof gemaakt wordt. Daar staan we voor!

Wij zijn kritisch
Onze branche kent jaarlijks vele producten en nieuwe technieken. U kunt als opdrachtgever onmogelijk zien wat alle mogelijkheden zijn. Wat werkt wel, wat werkt niet?

Wij komen dagelijks met allerlei nieuwe zaken en fabrikanten in aanraking. Door feedback van onze klanten weten wij exact wat wel en wat niet werkt. Wij kunnen u daardoor goed en onafhankelijk adviseren in de juiste oplossing. 

Het allerbelangrijkste wat we doen:

We zorgen dat we het simpel houden. Vaak is niet te fancy, gewoon goed, een perfecte oplossing. 

Roel van Gisbergen, algemeen directeur GISB

Plan een gratis adviesgesprek

  • Glashelder inzicht in de mogelijkheden
  • Gratis onafhankelijk advies

6 + 7 =