Informatieschermen

Uw boodschap volledig automatisch weergegeven

Informatieschermen

Uw boodschap volledig automatisch weergegeven

Informatieschermen

Uw boodschap volledig automatisch weergegeven

Informatieschermen

Uw boodschap volledig automatisch weergegeven

Uw gasten en medewerkers informeren

  • Alle informatie wordt geautomatiseerd weergegeven
  • Een zeer gebruiksvriendelijke beheertool
  • Onze schermen schakelen automatisch in en uit

Hoe zou het voor u zijn als u geen werk meer heeft aan het beheer van uw informatieschermen?

Wat wij voor u doen

z

Leveren van schermen en online software

Wij verkopen zeer gebruiksvriendelijke totaaloplossingen voor informatieschermen en videowalls. Daarnaast ondersteunen we u met het juiste beeldmateriaal.

Installatie op locatie

Onze monteurs komen bij u op locatie voor de installatie van de apparatuur. Wij zorgen ervoor dat alles vakkundig geinstalleerd wordt en u krijgt altijd een goede instructie waar iedereen direct mee uit de voeten kan.

Service en support

Wij onderhouden jaarlijks uw apparatuur. Hierdoor kunt u gegarandeerd rekenen op uw apparatuur! Bij vragen staan wij voor u klaar. 

Mogelijkheden

Weergeven van planningen
Wij zijn ervan overtuigd dat voor een betrouwbare informatievoorziening zoveel mogelijk moet worden geautomatiseerd. Uw medewerkers dienen niet belast te worden met beheer van de informatieschermen waar dat niet nodig is. Veel vergaderzalen worden in een outlook of andere agenda omgeving geboekt. Dan is het natuurlijk prettig als alle informatieschermen direct de informatie uit de deze agenda halen.

  • U heeft nooit meer last van achterlopende planningen. Wanneer de agenda wordt aangepast veranderd dit direct ook op de het informatiescherm.
  • Medewerkers hoeven niets nieuws te leren.

Weergeven van nieuws en weerberichten in uw huisstijl
Wij zijn ervan overtuigd dat voor een betrouwbare informatievoorziening zoveel mogelijk moet worden geautomatiseerd. Uw medewerkers dienen niet belast te worden met beheer van de informatieschermen waar dat niet nodig is.

Voor de weergave van weer- en nieuwsberichten hebben wij ook de nodige koppelingen beschikbaar waardoor u deze nooit zelf in hoeft te voeren. Ook voor uw eigen nieuwsberichten op bijvoorbeeld een intranet, sharepoint of website kunnen wij koppelingen realiseren. Deze koppeling zorgt ervoor dat de informatie op het scherm altijd up to date is.

Online beheer van al uw informatieschermen
U kunt overal te wereld de aanpassingen doen aan uw informatieschermen. Gewoon via uw internet browser. Op deze manier is het mogelijk om de informatieschermen van meerdere vestigingen te laten beheren vanaf het hoofdkantoor.

Plan een gratis adviesgesprek

  • Glashelder inzicht in de mogelijkheden
  • Gratis onafhankelijk advies

6 + 9 =