Twee handige tips die dit nog makkelijker maken!

Barco ClickShare is een heel goed intuïtief draadloos presentatiesysteem.  De ClickShare wordt steeds populairder onder vergaderaars, omdat geharrewar en gestoei met kabels niet meer aan de orde is. Een simpele technische mogelijkheid waarmee de samenwerking, productiviteit en workflow in vergaderruimtes geoptimaliseerd wordt. 

Maakt u, als vergaderaar, ook gebruik van de Barco ClickShare? Dan volgt u normaliter altijd de volgende procedure:   

  1. USB ClickShare dongle verbinden
  2. ClickShare applicatie starten op de ClickShare USB dongle
  3. Click & Share content

Dit kan nóg makkelijker! 

Tip 1: Sla stap 2 over met Clickshare Launcher

Bent u een Barco ClickShare gebruiker die stap 2 (de ClickShare applicatie opstarten) wel eens vergeet? Dit programma gaat u dan zeker helpen. Installeer éénmalig de ClickShare Launcher op uw laptop. Daardoor wordt USB ClickShare automatisch verbonden met het display of de projector. Zo kunt u voortaan stap 2 overslaan en sneller starten!   

Tip 2: Gebruik Clickshare als tweede bureaublad met ClickShare Extension Pack

Naast het bovenstaande programma is er ook het ClickShare-uitbreidingspakket. Een pakket waar veel ClickShare gebruikers niet van op de hoogte zijn. Met dit uitbreidingspakket kunt u de ClickShare gebruiken als tweede bureaublad. Ideaal als u vaak presentaties geeft, want u ziet gewoon de presenter weergave op uw laptop terwijl het publiek enkel de presentatie op het display ziet.  

Wilt u deze gebruiken? Download ze dan hieronder: (dit is een link naar de Barco website).

Clickshare Launcher 

Clickshare-Uitbreidingspakket  

Veel succes!